Waarom thee?

Om je te helpen herinneren waarom thee de meest gedronken drank ter wereld is en waarom het een lange geschiedenis heeft. Daarnaast willen wij Nederland de kans bieden om écht goede thee te drinken!
CiTea is constant zoekende naar nieuwe theeën om je te voorzien van de meest bijzondere soorten en smaken uit de hele wereld. Het aanbod varieert dan ook gedurende het jaar en is afhankelijk van de oogst. De thee wordt door ons gepresenteerd op een eigentijdse wijze en wij combineren dit met een selectie van fraaie thee accessoires.
Het belangrijkste: we streven naar de hoogste kwaliteit als het gaat om service en delen graag onze kennis over gezondheidsvoordelen van verschillende theesoorten, combinaties met eten, dieet en verschillende bereidingswijzen.

Kwaliteit

Om kwaliteit te waarborgen werkt CiTea alleen samen met leveranciers die voldoen aan de hoogste Europese voedingsreglementen. Alle theesoorten worden getest door focusgroepen van kenners, alleen superieure kwaliteit wordt beloond. Nederlanders waren de pioniers als het gaat om de import van thee uit het Verre Oosten naar Europa. We zijn er trots op om dit op een moderne manier vandaag nog steeds te kunnen doen.

Dio Buchner
Founder