Glazen theepot met filter - Assam

€29,95

Wat is er nu lekkerder dan een heerlijk vers gezet kopje thee? Met deze prachtige Assam theepot maakt u in een mum van tijd de lekkerste thee!

De grote theepot heeft een inhoud van 1,2 liter en is geschikt voor ongeveer 8 kopjes thee. Dit maakt de theepot ideaal voor als u mensen op bezoek krijgt. Zo kunt u al uw gasten met gemak voorzien van een kopje thee.
Maak je soms ook een klein potje thee? Kies dan voor de kleinere versie van 0,6 liter. Hadden we al gezegd dat het verstandig is om 's ochtends voldoende te drinken en dat het belangrijk is om de tijd te nemen voor het ontbijt?

Hoe werkt het precies?
Doe de gewenste hoeveelheid thee in het filter. Giet vervolgens heet water op de thee. Vul de theepot tot hoogstens vier centimeter onder de tuit, dit maakt het makkelijker de thee uit te schenken zodra deze klaar is. Zet het deksel op de theepot en laat de thee trekken. Als de thee de door u gewenste sterkte heeft bereikt kunt u het deksel van de theepot nemen en de filterbuis eruit halen. Vervolgens zet u het deksel weer op de theepot om de getrokken thee lang warm te houden. Nu kunt u de thee inschenken en genieten!


Inhoud
Large: 1,2 liter
Small: 0,6 liter 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Verlanglijst Vergelijk
© Copyright 2019 CiTea - Powered by Lightspeed