Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond

Thee cadeau bestellen?

Ben je opzoek naar een cadeau voor een theeliefhebber? Wij hebben verse losse thee pakketten met theeglazen en theepotten. We bieden theeën uit dé theegebieden van de wereld zoals Japan, China, India en nog veel meer!

59,95
v.a. 24,95
v.a. 69,95
v.a. 24,95
Nieuw
v.a. 24,95
NIEUW
v.a. 15,00
Nieuw
49,95
v.a. 24,95

Theepot cadeau doen

De beste thee wordt geschonken uit een echte theepot. Bij CiTea hebben wij bijvoorbeeld glazen, keramieke en gietijzeren theepotten van de beste kwaliteit.

Thee cadeau pakketten

Bij CiTea ontdek je verschillende soorten thee met een verhaal. Ons belangrijkste doel is het ontdekken van mooie smaken, soms subtiel en andere keren complex. Ontdek onze verschillende soorten losse thee, zoals groene thee, witte thee, rooibos thee, vruchten thee, zwarte thee, kruiden thee en oolong thee. Onze theeën zijn met zorg geselecteerd en kennen verschillende smaken, soms single-estate, maar ook onweerstaanbaar gearomatiseerd. Bekijk ons assortiment aan thee en laat je inspireren.

Onze fantastische cadeau pakketten zijn voor doorgewinterde thee drinkers, maar ook voor de startende thee drinker. Een echte japanse gietijzeren theepot uit Japan is een fantastisch geschenk. Niet alleen omdat het een echte eye catcher is, het is ook nog eens een theepot die hitte vasthoudt en de perfecte kop thee zet. Naast de kwalitatieve thee gaat een (mits goed onderhouden) japanse gietijzeren theepot een leven lang mee